Stadsbyggnadsnätverkets Nyhetsbrev

Här kommer Stadsbyggnadsnätverkets Nyhetsbrev 18-18

Välkommen delta i Blasieholmens vänners Manifestation på Nybroplan onsdag 29 augusti kl 12: Stoppa Nobelbygget på Blasieholmen! Politikerutfrågning där  M, L, MP, SD, KD och Fi deltar. Vi väntar på svar från S och V. Stöd vår aktion genom att bidra till dess finansiering: Bg 5227-8256. Swish: 123 157 3831

OBS! Inför manifestationen Stoppa Nobelbygget den 29 aug och valet 9 sep har Blasieholmens Vänner dialogbord vid Dramaten, vid Margaretha Krooks staty. Vi skulle behöva fler frivilliga som känner för att Nobelbygget ska stoppas  och som vill hjälpa till att bemanna bordet. Vi är idag 12 st men behöver vara några fler. Du står aldrig ensam!  Må-fr, målsättning 12-18, lör 11-15

Ring o prata med  eller mejla till Anneli Noréus som ansvarar för dialogbordet.

Tel 070-590 77 12

Stadsbyggnadsnätverket har i 10 år verkat för en vacker och trivsam stad för alla

Ulf Johannisson


Stadsbyggnadsnätverket på Facebook här 

Seminarier mm hittar du på hemsidan här 

Fler nyhetsbrev från Stadsbyggnadsnätverket här


Stadsbyggnadsnätverkets nyhetsbrev författas av Ulf Johannisson, som är managementkonsult och arbetar ideellt med stadsbyggnadsfrågor i Stockholm.

Swisha 80 kr (eller mer om du vill) till 0703961677 och ange ditt namn för att ha tillgång till Nyhetsbreven under 2017. Eller överför till konto SEB 5382 01 579 72.

Jag behöver ha täckning för mina utgifter för prenumerationer mm. Arbetet bjuder jag på. Tack på förhand! Du som överförde till konto i våras behöver naturligtvis inte betala mer.


Kommentarsregler:

För att hålla kommentarspåret öppet så kommer enbart kommentarer med riktigt för- och efternamn visas. För att detta skall kunna garanteras vill vi att du skriver ett registrerat och sökbart telefonnummer i din text. Du ansvar själv för din kommentar.Telefonnumret publiceras eller sparas  inte.

 

1 kommentar

  1. johan hörnfeldt den 21 augusti 2018

    Nej säger jag! Bygg inte nobelcenter på blasieholmen! Riv inte Tullhuset och magasinet på blasieholmen! Bygg nobelcentret någon annanstans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.