Skyline 1 år

Skyline firar 1 år! Vi har under ett år framgångsrikt tagit del i stockholmsdebatten om hur vi kommer att utveckla vår fantastiska stad.Vi kommer att fortsätta vårt arbete med att komma med lösningar för Stockholms utbyggnad, problematiserande texter om arkitektur, temat stad och det som kan göra stadslivet ännu bättre. Vi anser att Stockholm är en av världens vackraste städer och vill att den fortsätter vara det. Stockholm har växt fram under århundraden och har skapat en identitet som är lätt att förvanska. Inte sedan modernismens dagar har så många märkliga lösningar om staden framtid kommit upp på den politiksa agendan. Samtidigt visar undersökningar att det är just den klassiska kvarterstaden med sina kvalitéer som är den människor vill ha. Vi vill fortsätta att låta staden växa utåt, skapa nya intressanta platser, delar av staden – inte till staden, där människan står i centrum.

Vi är mycket tacksamma för allt det stöd vi fått av våra medlemmar och ser fram mot ännu ett år av intressant debatt.

 

Skyline

 

Klicka här för att komma till vårt första inlägg!

 

 

 

 

 

 

6 kommentarer

  1. Alexandra den 31 augusti 2011

    Stort grattis! Bra jobbat! Ser fram emot ännu ett år där Skyline för Stockholms talan och försvarar den fantastiska stad vi lever i!

  2. Britten den 31 augusti 2011

    Instämmer helt med föregående talare!

  3. Niklas den 1 september 2011

    Grattis :)
    Har redan haft en hel del behållning av främst det Wörman skrivit. Hoppas på framtida bra inlägg och debatter på ämnet hur Stockholm kan utvecklas till en bättre stad.

  4. Lars den 1 september 2011

    Skönt att ha haft er som en intelligent motpol mot att byggpr på nätet. Ser fram emot mera!

  5. Nicke den 13 september 2011

    Grattis i efterskott! Jag gillar verkligen era texter och är en glad medlem av nätverket!

  6. Michael D. den 17 oktober 2011

    Stort grattis! Upptäckte den här sidan för bara två veckor sedan och den är allt jag saknat och inte trodde var möjligt i Sverige. Inläggen lyser av kontinental bildningsnivå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>