Sundbyberg försöker vara modernt 2

Bild Wallenstam

I förra inlägget diskuterades den märkliga hanteringen av området runt järnvägen i Sundbyberg. Det skall byggas på andra ställen med. Tuletorget har en modernistisk prägel och grå höghusbyggnader utgör en ganska medioker kontrast till trivsamma centrum. Nu skall man vara lite mer modern där med.

Bild Wallenstam

Två nya höghus med en lite mer nutida prägel med  vridna formerna med vassa hörn skall pigga upp området. Är det någon idé att fortsätta på det gamla snöret som visade sig vara ganska ointressant?

Matti Shevchenko Sandin

 

läs mer på Tuletorget.se här

 

Kommentarsregler: 

Vi ser gärna att du kommenterar, men för att hålla kommentarspåret öppet så kommer enbart kommentarer med riktigt  för- och efternamn visas. För att detta skall kunna garanteras vill vi att du skriver under din text med ett registrerat och sökbart telefonnummer. Telefonnumret  publiceras inte. Väl mött!

1 kommentar

  1. Åke Löfgren den 26 april 2013

    Det är intressant att deras egna bilder visar människor som leker och umgås vid de gamla byggnaderna med inte en enda person vid de nya. Personligen tycker jag de nya ser kalla och avvisande ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>