Nobeldemonstration 21 april

 

Fredag 21 april 17.00. Tal från kända svenskar.
Samling utanför Stockholms-moderaternas årsmöte, Garnisonen Konferens, Karlavägen 100.

T-bana Karlaplan. Gå till vänster längs med Karlavägen ca 5 min.

Med knapp majoritet beslöt M i en ohelig allians med S att riva de kulturskyddade Kungl. Tullhuset


Kommentarsregler:

För att hålla kommentarspåret öppet så kommer enbart kommentarer med riktigt för- och efternamn visas. För att detta skall kunna garanteras vill vi att du skriver ett registrerat och sökbart telefonnummer i din text. Telefonnumret publiceras inte.

2 kommentarer

  1. Åsa Anderfelt den 18 april 2017

    Som utlandsboende i många år fick jag ofta frågor om Stockholm. Jag kunde med stolthet svara att det är en vacker stad med ett unikt centrum med stora vattenytor omgivna av vackra gamla byggnader. Detta skall nu alltså förstöras? Till vad nytta? Vad innebär det att en byggnad är kulturskyddad?
    Varför vill inte socialdemokraterna satsa på någon förort, som behöver utvecklas. En plats med närhet till kommunikationer, pendeltåg, flyg och gott om parkeringsplatser?
    Hur kan den nobla Nobelstiftelsen acceptera ett så miljö- och kulturförstörande projekt? Vad skall den göra med en sådan koloss? Hyra ut? Vem har mutat vem? Vem tjänar mest? Vad ät tanken bakom detta projekt?

  2. Bertil Thermænius den 18 april 2017

    ”No_beläte@Blasieholmen!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *