Utfrågning av partiledare om Nobelbygget 29 augusti

Bildmontage: Tomorrow AB

Blasieholmens Vänner arrangerar en manifestation mot  rivningsvågen och utfrågning av partiledare angående Nobelbygget.  

På deras facebooksida kan man läsa: Genom den samhällsskadliga och korrupta handslagsmodellen, där byggherre och ledande politiker gör upp om projekt innan det demokratiska inhämtandet av sakkunnigas och allmänhetens synpunkter, har mer eller mindre alla Sveriges städer förstörts i stor omfattning. Nu tillämpas handslagsmodellen av Nobelstiftelsen med resultatet att Blasieholmen förstörs. Manifestationen ska stoppa denna process, stoppa Nobelbygget och inleda Sveriges städers pånyttfödelse.

29 augusti kl 12-13.30

Plats: NybroplanBlasieholmens Vänner facebooksida här

Mer om Nobelbygget här

Se Helene Schmitz film ”Ön”om Blasieholmen


Kommentarsregler:

För att hålla kommentarspåret öppet så kommer enbart kommentarer med riktigt för- och efternamn visas. För att detta skall kunna garanteras vill vi att du skriver ett registrerat och sökbart telefonnummer i din text. Telefonnumret sparas eller publiceras inte.

1 kommentar

  1. Eva josefsson den 4 augusti 2018

    Ett folketråd vore bra om det infördes. Det är vi invånare i hela Stockholm och Sverige som ska leva med dessa monster bebyggelser. Byggherrarna tänker oftast med plånboken och inte intresserad av en helhet. De ger så lite som möjligt bara det går att sälja/hyra ut. Det gäller att maximera vinsten. Därtill kan de de ha betalda lobbyister. Det gör att det råder inte jämlikhet mellan medborgare och byggherrar.En stad ska byggas med kärlek och omsorg för de som ska bo där.
    /Eva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *