Slussenfakta: Artikel 8 – Bildspel avslöjar

slussenfakta

Södermalmsparkens Vänner har gjort ett omfattande arbete till överklagan av detaljplanen för Nya Slussen. I bilderna och texterna nedan kan man se de konsekvenser som staden på många sätt värjt sig att visa upp för allmänheten. 

slussenbildspel1 slussenbildspel2 slussenbildspel3 slussenbildspel4 slussenbildspel5 slussenbildspel6 slussenbildspel7 slussenbildspel8 slussenbildspel9 slussenbildspel10 slussenbildspel11 slussenbildspel12 slussenbildspel13 slussenbildspel14 slussenbildspel15

slussenbildspel16 slussenbildspel17 slussenbildspel18 slussenbildspel19 slussenbildspel20 slussenbildspel21 slussenbildspel22 slussenbildspel23 Slussen Södermalmstorg 2 bildspelet
slussenbildspel26 slussenbildspel27 slussenbildspel28

www.slussen.nu

www.slussenplanb.nu

Kommentarsregler: 

För att hålla kommentarspåret öppet så kommer enbart kommentarer med riktigt  för- och efternamn visas. För att detta skall kunna garanteras vill vi att du skriver ett registrerat och sökbart telefonnummer i din text. Telefonnumret  publiceras inte.

 

7 kommentarer