Seminarium om Blasieholmen

Blasieholmen_February_2013_01

Foto: Arild Vågen

Med anledning av planerna att uppföra ett Nobelcenter på Blasieholmsudden anordnar Svenska byggnadsvårdsföreningen, i samarbete med Urban City Research/Ax:son Johnsonstiftelsen, ett seminarium om platsens historia och dess inneboende kvaliteter. Seminariet vänder sig till alla som är intresserade av att veta mer om hur Blasieholmsudden sett ut förr och vad det är som gör den så värdefull idag. Moderator är professor Göran Cars, från KTH.

Seminariet är gratis, men föranmälan till seminarium@axess.se är obligatorisk.

Måndag 16/03  klockan 18:00 – 20:00

Musikaliska Akademien, Nybrokajen 11

Fler artiklar om Blasieholmen här

Nya bilder på hur förslaget från Nobelstiftelsen påverkar stadsbilden från Stockholm Direkt

nobelcenter1

nobelcenter2

nobelcenter3

nobelcenter4

Foto: David Chippenfield Architects/Stockholms stad

Kommentarsregler: 

Vi ser gärna att du kommenterar, men för att hålla kommentarspåret öppet så kommer enbart kommentarer med riktigt  för- och efternamn visas. För att detta skall kunna garanteras vill vi att du skriver under din text med ett registrerat och sökbart telefonnummer. Telefonnumret  publiceras inte. Väl mött!

Kommentering är avstängt.