Blek framtid

Foto: Illustration: Equator Stockholm och Tomorrow

Tidningen Mitt i skriver om planerna för Marievik med fokus på höghus. Jernhusen har nämligen kommit på att i Liljeholmen passar det in p g a storskaligheten och dramatiska vattenrum. Oklart dock hur nu det naturligt hänger samman, få av stadens övriga strandlinjer har kolossalarkitektur. Det får vara hur det vill med den saken. Frågan som mest slår mig i detta skede är varför man väljer att lägga fram förslag med den mest enkla arkitektur som mest vilar på att den är stor. Är det ett sådant arv vi vill lämna till framtiden? Blekt är det, mycket blekt.

Läs artikeln här

Matti Shevchenko Sandin


Kommentarsregler: 

Vi ser gärna att du kommenterar, men för att hålla kommentarspåret öppet så kommer enbart kommentarer med riktigt  för- och efternamn visas. För att detta skall kunna garanteras vill vi att du skriver under din text med ett registrerat och sökbart telefonnummer. Telefonnumret  publiceras inte. Väl mött!

 

Kommentering är avstängt.