Miljardrullning och olösta trafikproblem

slussen-stoppa-vansinnet-1-625x300

S i Stockholms stadshus chansar och accepterar kritiserade Nya Slussen trots olösta trafikproblem och miljardrullning, skriver journalisten och författaren Sverker Lindström.

Socialdemokraterna och Miljöpartiet i Stockholms stadshus accepterar att det moderata Sten Nordin-projektet Nya Slussen ska byggas, trots tidigare kritik. De accepterar även de nya kostnaderna, som hamnar på minst 12 miljarder kronor – 4 miljarder mer än 2010.

Den nya majoriteten chansar hårt i den omarbetade plan som ska beslutas i ett första steg nu på torsdag. I beslutsunderlaget saknas acceptabla lösningar bland annat för trafiken, men ska ändå godkännas.

Läs hela artikeln på länken:

http://www.dagensarena.se/opinion/sverker-lindstrom-nya-slussen-planen-ar-en-chansningKommentarsregler: 

Vi ser gärna att du kommenterar, men för att hålla kommentarspåret öppet så kommer enbart kommentarer med riktigt  för- och efternamn visas. För att detta skall kunna garanteras vill vi att du skriver under din text med ett registrerat och sökbart telefonnummer. Telefonnumret  publiceras inte. Väl mött!

Råd till politiker här

1 kommentar