PANELDEBATT om SLUSSEN OCH DEMOKRATIN

slussen 31 augusti

Föreningen Bevara Slussen i samarbete med ABF välkomnar till en paneldebatt om Slussen och demokratin. Ämnet är högaktuellt då allianser skapas mellan blockgränserna lite hurusom helst, och oftast i motsatts till vad de gick till val på. Efter att dessa allianser skapas så sköljer man över medborgare med desinformation, gärna i form av bilder som inte stämmer. Detta har uppdagats i bland annat Slussen och Nobelcenter. Får det går till så?

Matti Shevchenko Sandin

ABF-huset, Sveavägen 41, Katasalen, måndag 23 maj kl. 18-20. FRI ENTRÉ!

Olle Wästberg från Demokratiutredningen, Gösta Blücher, Inga-Britt Ahlenius, Kerstin Wickman, Ola Andersson och Richard Murray.

Moderator: Stina Oscarson.

Ser vi en ny stadsbyggnadskultur växa fram, där politiker, näringsliv och byggbolag samspelar, samtidigt som staden bemöter medborgarna med tystnad?

Föreningen Bevara Slussen i samarbete med ABF


Kommentarsregler:

Vi ser gärna att du kommenterar, men för att hålla kommentarspåret öppet så kommer enbart kommentarer med riktigt för- och efternamn visas. För att detta skall kunna garanteras vill vi att du skriver under din text med ett registrerat och sökbart telefonnummer. Telefonnumret publiceras inte. Väl mött!

Kommentering är avstängt.