PANELDEBATT om SLUSSEN OCH DEMOKRATIN

slussen 31 augusti

Föreningen Bevara Slussen i samarbete med ABF välkomnar till en paneldebatt om Slussen och demokratin. Ämnet är högaktuellt då allianser skapas mellan blockgränserna lite hurusom helst, och oftast i motsatts till vad de gick till val på. Efter att dessa allianser skapas så sköljer man över medborgare med desinformation, gärna i form av bilder som inte stämmer. Detta har uppdagats i bland annat Slussen och Nobelcenter. Får det går till så?

Matti Shevchenko Sandin

ABF-huset, Sveavägen 41, Katasalen, måndag 23 maj kl. 18-20. FRI ENTRÉ!

Olle Wästberg från Demokratiutredningen, Gösta Blücher, Inga-Britt Ahlenius, Kerstin Wickman, Ola Andersson och Richard Murray.

Moderator: Stina Oscarson.

Ser vi en ny stadsbyggnadskultur växa fram, där politiker, näringsliv och byggbolag samspelar, samtidigt som staden bemöter medborgarna med tystnad?

Föreningen Bevara Slussen i samarbete med ABF


Kommentarsregler:

Vi ser gärna att du kommenterar, men för att hålla kommentarspåret öppet så kommer enbart kommentarer med riktigt för- och efternamn visas. För att detta skall kunna garanteras vill vi att du skriver under din text med ett registrerat och sökbart telefonnummer. Telefonnumret publiceras inte. Väl mött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *