Stadsbyggnadsnätverkets Nyhetsbrev

IMG_0813

Här kommer Stadsbyggnadsnätverkets Nyhetsbrev 16-23

Hej alla! Många punkter i dag, leta rätt på dina russin i kakan!

Gå in i ett parti och rädda Blasieholmen Du som gör det välkomnas till ett möte i Hotel Diplomat, Blå Salongen, 1 tr upp på Strandvägen, lördagen 27 aug kl. 09.45. Samma dag kl. 11.00 snett över gatan välkomnas samtliga till sensommarens första möte på Strandvägspontonen 17A för senaste nytt om Nobelbygget och överklaganden. Talare: Björn Tarras-Wahlberg och Ulf Johannisson. Bifogat finner du guide för att gå in i partier. 

Detaljplaner behövs för att lyfta byggandet http://www.svd.se/detaljplaner-behovs-for-att-lyfta-byggandet/om/debatten-om-bostadspolitiken

”POLITIKERNA HAR SVIKIT EN HEL GENERATION”

MER OM BRISTER I BYGGNADET

1500 hotellrum saknas i Stockholm http://www.svd.se/over-1000-hotellrum-saknas-i-stockholm Nyligen klagade turistbussförare på köerna i innerstaden. http://www.dn.se/arkiv/stockholm/busschaufforer-varnar-for-okat-trafikkaos-i-sommar/ Behovet av sekundärt centrum är akut. Hagastaden/Nya Norrtull med ett Nobel Center vore perfekt! Vi är flera som har påpekat att Blasieholmen är en hopplös placering pga trafiken. Dags att vakna S, M, C!

 vega

STADSUTVECKLING

 astoria

HISTORIA, BEVARANDE, SKÖNHET

Riddaren 18

Nobel center

PROJEKT INNERSTAD

Nobel Center

Slussen

Vasakronon skapar levande fasad vid M Samuelsgatan http://www.fastighetssverige.se/artikel/nyrens-och-vasakronan-skapar-levande-fasad-21396

För ett trivsamt och vackert Stockholm för alla

Ulf Johannisson

Stadsbyggnadsnätverket på Facebook här 

Seminarier mm hittar du på hemsidan här 


Stadsbyggnadsnätverkets nyhetsbrev författas av Ulf Johannisson, som är managementkonsult och arbetar ideellt med stadsbyggnadsfrågor i Stockholm.


Kommentarsregler:

För att hålla kommentarspåret öppet så kommer enbart kommentarer med riktigt för- och efternamn visas. För att detta skall kunna garanteras vill vi att du skriver ett registrerat och sökbart telefonnummer i din text. Telefonnumret publiceras inte.