Debattmöte om bussterminal i Katarinaberget

Foto: I99pema

Välkomna till ett informations- och debattmöte måndagen den 27 februari 

I mars ska Stockholms kommunfullmäktige besluta om högriskprojektet att flytta bussterminalen vid Slussen till ett nytt bergrum djupt inne i Katarinaberget. Den ska ha en gemensam in- och utfart genom en tunnel och ligga 4 m under havsnivån. Vi menar att bussterminalen av säkerhetsskäl (brand, explosioner, sabotage) bör fortsätta ligga ovan jord. Vad händer vid en brand?

Kom och lyssna på och ställ frågor till:

Kurt Hultgren – generalsekreterare för Resenärsforum
Hans Wermelin – civilingenjör med ansvar för säkerheten till sjöss
Lars Öberg – huvudskyddsombud för bussförare i Keolis
Tor Edsjö – arkitekt SAR/MSA

Tid: kl 18

Plats: ABF-huset Sveavägen 41, Z-salen

Arrangör: Föreningen Bevara Slussen 
Länk till eventet här

Kommentarsregler: 

För att hålla kommentarspåret öppet så kommer enbart kommentarer med riktigt  för- och efternamn visas. För att detta skall kunna garanteras vill vi att du skriver ett registrerat och sökbart telefonnummer i din text. Telefonnumret  publiceras inte.

Kommentering är avstängt.