Utfrågning av partiledare om Nobelbygget 29 augusti

Bildmontage: Tomorrow AB

Blasieholmens Vänner arrangerar en manifestation mot  rivningsvågen och utfrågning av partiledare angående Nobelbygget.  

På deras facebooksida kan man läsa: Genom den samhällsskadliga och korrupta handslagsmodellen, där byggherre och ledande politiker gör upp om projekt innan det demokratiska inhämtandet av sakkunnigas och allmänhetens synpunkter, har mer eller mindre alla Sveriges städer förstörts i stor omfattning. Nu tillämpas handslagsmodellen av Nobelstiftelsen med resultatet att Blasieholmen förstörs. Manifestationen ska stoppa denna process, stoppa Nobelbygget och inleda Sveriges städers pånyttfödelse.

29 augusti kl 12-13.30

Plats: NybroplanBlasieholmens Vänner facebooksida här

Mer om Nobelbygget här

Se Helene Schmitz film ”Ön”om Blasieholmen


Kommentarsregler:

För att hålla kommentarspåret öppet så kommer enbart kommentarer med riktigt för- och efternamn visas. För att detta skall kunna garanteras vill vi att du skriver ett registrerat och sökbart telefonnummer i din text. Telefonnumret sparas eller publiceras inte.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *