Kampanj mot Gröna Lunds okänsliga utbyggnad

 

Hej alla,

Hoppas allt är väl trots undantagstillståndet!

 

Kampanj mot Gröna Lunds okänsliga utbyggnad och annan återkommande förstörelse av Stockholms skönhet och kulturvärden

Stadsbyggnadsnätverket är en av 10 kulturmiljöorganisationer som nu går ut i en kampanj för att stoppa den enorma utvidgningen av Gröna Lund på både höjden och bredden. I det bifogade flygbladet ser du mer om detta. Där betonas att Gröna Lund bara är ett i raden av projekt som förstör stadens värden. Vi 10 organisationer skickar flygbladet till alla våra medlemmar, flera tusen tillsammans. Och vi ber var och en att skicka flygbladet vidare till 5 personer och be dem stödja vår verksamhet, även ekonomiskt.

Skriv t ex så här till dina vänner när du skickar vidare flygbladet till dem:

Stadsbyggnadsnätverket är en av 10 kulturmiljöorganisationer som går samman för att stoppa den enorma utvidgningen av Gröna Lund både på höjden och bredden. Buller och trafik skulle öka.

I det bifogade flygbladet ser du att detta bara är ett i raden av projekt som förstör stadens värden. Vi behöver bli starkare i vårt försvar av Stockholms skönhet och kultur och därför skickar alla medlemmar flygbladet vidare till 5 personer var och ber alla att ge ett ekonomiskt bidrag. Många bäckar små …!

Exempelvis skulle vi kunna annonsera och ibland anlita expertis apropå aktuella planer i olika stadsdelar.

Vi är mycket tacksamma för ditt bidrag till respektive organisation! I vårt fall genom överföring till konto Stadsbyggnad 5382 01 579 72 eller via swish 0703961677. Ange mailadress så får du Stadsbyggnadsnätverkets nyhetsbrev ca en gång per månad.

Delta i våra aktiviteter för stadens värden!

 

Detta kan få ett stort genomslag i kampen för Stockholms skönhet och kulturvärden. Så bästa Stockholmsvänner, skicka vidare! Och ge gärna själv ett bidrag till kontoStadsbyggnad 5382 01 579 72 eller via swish 0703961677.

För ett trivsamt och vackert Stockholm för alla

Ulf Johannisson


Stadsbyggnadsnätverket på Facebook här 

Fördjupningar och seminarier om stadsbyggnad hittar du på hemsidan här 

Fler nyhetsbrev från Stadsbyggnadsnätverket här


Stadsbyggnadsnätverkets nyhetsbrev författas av Ulf Johannisson, som är managementkonsult och arbetar ideellt med stadsbyggnadsfrågor i Stockholm.

Nyhetsbreven kräver en stor del av min tid. Andra insatser för god stadsmiljö tillkommer, liksom kostnader. Du kan stödja detta genom att överföra ett bidrag till mitt konto Stadsbyggnad 5382 01 579 72. Eller svischa via 0703961677. Hör av dig om du vill göra någon insats för din stad.


Kommentarsregler:

För att hålla kommentarspåret öppet så kommer enbart kommentarer med riktigt för- och efternamn visas. För att detta skall kunna garanteras vill vi att du skriver ett registrerat och sökbart telefonnummer i din text. Du ansvar själv för din kommentar.Telefonnumret publiceras eller sparas  inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *